Elke dag de beste horlogedealsLaagste prijsgarantie100% originele merkhorlogesVerzending naar NL & BEKlanten geven ons een 8.7
 
 • Nieuw

 • KORTING

 • Wonen

 • Haltersets

 • Dumbells

 • Halterstangen

 • Halterschijven

 • Accessoires

 • Kettlebells

 • Boksartikelen

 • Fitnesskleding

 • Voeding

Seiko

Seiko

Seiko is een bekend horlogemerk afkomstig uit Japan. De oprichter van het merk, Kintaro Hattori, richtte in 1981 een klokkenwinkel op met de naam K. Hattori. Na verloop van tijd begon Hattori de producten die hij verkocht ook zelf te produceren. De eerste klok werd uitgebracht in 1982, onder de naam Seikosha. Seikosha betekent “Huis van Precisie”. Het eerste horloge met de merknaam Seiko werd in 1924 geproduceerd. Onder de naam Seiko kennen we het merk nu nog steeds. Vergeleken met andere grote merken is Seiko relatief jong, maar het merk heeft desondanks een grote invloed gehad op de ontwikkeling van horloges.

Het eerste quartz-horloge

Seiko heeft een gigantische invloed gehad op de ontwikkeling van horloges. Zo is het merk bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het eerste quartz-horloge. De Seiko Quartz Astron 3500 werd uitgebracht in 1969 op eerste kerstdag. Hiervoor was elk horloge nog mechanisch. De nieuwe quartz-horloges waren nog preciezer dan de horloges van voor dit moment. Bovendien werden horloges dankzij de quartz-techniek ook een stuk betaalbaarder dan voorheen. Voor veel horlogemerken was deze uitvinding een ramp, ze konden niet concurreren met de prijzen van deze nieuwe horloges. Voor het merk Seiko was het quartz- horloge echter een geweldige uitvinding. Het merk groeide hierna ontzettend in populariteit. Ook nu worden er nog Seiko Astron horloges verkocht.

Waarom kiezen voor een Seiko horloge?

Een Seiko kopen is een goed idee. Het merk Seiko maakt namelijk horloges van zeer hoge kwaliteit. Om de horloges te maken wordt er gebruik gemaakt van stevig materiaal. Zo wordt er voor het materiaal doorgaans titanium of edelmetaal gebruikt. Ook het glas wordt van een stevig materiaal gemaakt, namelijk het krasvrije saffierglas. Overigens zitten de horloges technisch ook goed in elkaar. Hierdoor hebben de horloges een zeer lange levensduur. Als je een betaalbaar horloge van hoge kwaliteit zoekt, dan is het absoluut aan te raden om onze Seiko deals in de gaten te houden.

Een Seiko horloge kopen

Seiko is een populair merk dat gigantisch veel voor de horlogerie heeft betekent. De meeste mensen verwachten dan ook dat hier een flink prijskaartje aan hangt. Echter, valt dit ontzettend mee. Seiko heeft namelijk ook veel horloges die relatief goedkoop zijn. Dit geldt al helemaal als je wacht op een van onze Seiko deals. Bij Watch2Day krijg je namelijk dagelijks de beste horlogedeals. Onze horloge aanbiedingen worden elke dag om klokslag 12 uur ververst. Op de website worden horloges van allerlei verschillende merken aangeboden, waaronder bekende merken als Seiko. Watch2Day is dé populairste Nederlandse website om horloges te kopen. Wil je een luxe horloge dragen, zonder hiervoor de hoofdprijs te betalen? Houd onze aanbiedingen dan goed in de gaten!

 
iDeal, AfterPay, Paypal, Visa, Mastercard, Maestro, Bancontact MisterCash, Adyen, Post.nl