Elke dag de beste horlogedealsLaagste prijsgarantie100% originele merkhorlogesVerzending naar NL & BEKlanten geven ons een 8.7
 
  • Spinnaker Helium Duikhorloge | SP-5005-17-100713309
  • Spinnaker Helium Duikhorloge | SP-5005-17-100707620
Spinnaker Helium Duikhorloge | SP-5005-17

Spinnaker Helium Duikhorloge | SP-5005-17

 
 

Beschrijving

Spinnaker helium Duikhorloge!

* Bevat een datumaanduiding

* Tot wel 30 ATM waterbestendig!

* Siliconen band voor een beter draagcomfort

* Helium-release valve

 

Het Italiaanse Spinnaker is een relatief jong merk dat veel nadruk legt op het design van de horloges én de materialen waarmee wordt gewerkt. De horloges worden geheel in-house ontworpen en zijn allemaal voorzien van kwalitatieve uurwerken.

Vandaag hebben we bij Watch2Day een aanbieding voor de sportief ingestelde man met een voorliefde voor maritieme merken: we hebben namelijk het Helium duikhorloge van het nautische merk Spinnaker in de aanbieding! Dit horloge hebben onze inkopers razendscherp kunnen inkopen, waardoor we hem kunnen aanbieden met een waanzinnige korting! 

Eén van de opvallende kenmerken van dit horloge is de 30 ATM. Meestal bedraagt deze 10 of 20 ATM, maar dit horloge gaat letterlijk een stukje verder. Je kunt er dus met een gerust hart mee het water in en zelfs duiken! Zie jij jezelf al helemaal de diepte ingaan met deze topper?

 

 

Wil jij de gelukkige eigenaar zijn van één van deze toffe Spinnakers? Wees er dan snel bij want nu profiteer je nog van een flinke korting!

 

 
 
iDeal, AfterPay, Paypal, Visa, Mastercard, Maestro, Bancontact MisterCash, Adyen, Post.nl