Elke dag de beste horlogedealsLaagste prijsgarantie100% originele merkhorlogesVerzending naar NL & BEKlanten geven ons een 8.7
 
  • Refurbished - August Steiner AS8060YG-100721413
Refurbished - August Steiner AS8060YG

Refurbished - August Steiner AS8060YG

 
Specificaties Specificaties +-
Diameter kast47 mm 
UurwerkJapans quartz uurwerk 
Breedte band21 mm 
Materiaal bandEdelstaal 
Dikte kast15 mm 
Materiaal glasMineraalglas 
HorlogesAugust Steiner Refurbished 
FunctiesChronograaf Datumaanduiding 
Beschrijving Beschrijving +-
August Steiner AS8060YG Chronograph | AS8060YG met een XL kast van 47mm. Dit horloge heeft een chronograaf en datum aanduiding.
Verzending en Levering Verzending en Levering +-
Verzendkosten
€5.95
Verwachte verzenddatum
23 januari 2020
Je hebt nog
00:00:00
van
289
nu 45
 
 

Beschrijving

Refurbished horloges zijn 100% perfect functionerende horloges met verkopersgarantie. Een refurbished horloge kan betreffen een klantretour, het horloge kan afkomstig zijn uit omvangrijke verkopersretouren of het kan gaan om een etalagemodel of om een horloge dat gebruikt is voor het maken van productfoto's. Refurbished horloges zijn getest, gereinigd, op het uiterlijk beoordeeld en opnieuw verpakt (mogelijk in een neutrale verpakking) met eventuele nieuwe accessoires. Omdat deze horloges al uit de verpakking zijn geweest, kunnen ze lichte gebruikssporen vertonen, krasjes, onvolkomenheden en kleine optische imperfecties. Alle refurbished horloges zijn gedekt door een verkopersgarantie van 12 maanden op het uurwerk en garantie op de batterij van 6 maanden (in geval van een quartz horloge).

 
 
 
iDeal, AfterPay, Paypal, Visa, Mastercard, Maestro, Bancontact MisterCash, Adyen, Post.nl