Elke dag de beste horlogedealsLaagste prijsgarantie100% originele merkhorlogesVerzending naar NL & BEKlanten geven ons een 8.7
 
  • Nautica Sportieve Chronografen -100687432
  • Nautica Sportieve Chronografen -100687430
  • Nautica Sportieve Chronografen -100687431
Nautica Sportieve Chronografen

Nautica Sportieve Chronografen

 
 

Beschrijving

Sportieve herenchronografen van Nautica

 

Vandaag hebben we bij Watch2Day een aanbieding voor de sportief ingestelde man met een voorliefde voor maritieme merken: we hebben namelijk met grote korting twee prachtige chronografen van Nautica in de aanbieding!

 

Dit opvallende herenhorloge heeft een edelstalen kast van 46 mm (ex kroon), leren band (22 mm breed) en blauwe wijzerplaat. Het horloge heeft een schroefkroon, en de lunette is eenzijdig draaibaar.

 

De Nautica Chronographs lopen op een quartz uurwerk (SII VD53) met chronograaffunctie en datumfunctie. Op de binnenring is een tachymeter aangebracht. Het glas is gemaakt van gehard mineraalglas.

 

Nautica is het natuurlijk aan zijn maritieme stand verplicht om te zorgen voor een hoge waterdichtheid, en dit is met 10 ATM (100 meter) inderdaad dik in orde. Dit betekent dat je er prima mee kunt zwemmen.

 

Vandaag bestel je deze fantastische Nautica horloges, inclusief originele Nautica verpakking en 24 maanden fabrieksgarantie bij Watch2Day!

 

 

Live the Nautica life

 

 
 
iDeal, AfterPay, Paypal, Visa, Mastercard, Maestro, Bancontact MisterCash, Buckaroo, Post.nl