Elke dag de beste horlogedealsLaagste prijsgarantie100% originele merkhorlogesVerzending naar NL & BEKlanten geven ons een 8.7
  • Invicta Speedway Chronograph | 26111-100687058
  • Invicta Speedway Chronograph | 26111-100687059
  • Invicta Speedway Chronograph | 26111-100687057
Invicta Speedway Chronograph | 26111

Invicta Speedway Chronograph | 26111

 
 

Beschrijving

Sportieve Invicta Speedway Chronograph

 

Voorzien van een tachymeter

* Bevat chronograaf, datum- en 24uursaanduiding

* Waterbestendig tot 20 ATM

* Tritnite luminous wijzers en index

 

De echte Watch2day-kenner weet; we zijn dol op Invicta. En onze bezoekers blijkbaar ook, want Invicta is één van de bestverkopende merken van Watch2day. Daarom nemen we graag even mee naar waar het allemaal begon. Naar 1837. Raphael Picard richtte toen in het Zwitserse plaatsje Chiasso Invicta op. Wat in het Latijns Invincible (onoverwinnelijk) betekent. Het merk begon met het maken van automatische horloge, dat mondde later uit in diverse andere collecties waarin er ook werd gekozen voor quartz uurwerken. Het maken van duikhorloges is één van de specialiteiten van Invicta. De iconische Pro Diver, Ocean Ghost en Lupah collectie zijn hieruit voortgekomen. Verder lag en ligt de focus naast kwaliteit en innovatie op design. Het was dan een mooie kers op de taart toen Invicta in 2013 de Red Dot Design Award won. Een internationale prijs voor design die al sinds 1955 jaarlijks wordt uitgereikt. Met meer dan dertig collecties heeft Invicta inmiddels een mooi plekje veroverd in horlogeland. 

 

Vandaag staat de Invicta Speedway Chronograph centraal. Een zeer populair Invicta horloge dat we je altijd maar wat graag aanbieden. Het exemplaar is voorzien van een chronograaf, datum- en 24uursaanduiding én tachymeter. Van alle gemakken voorzien dus!

 

Vandaag bestel je dit exceptionele horloge van Invicta met hoge korting op Watch2Day!

 

Tip: liggen jouw horloges nu los in de kast? Dan is jouw collectie hard toe aan een nieuw onderkomen. Daarom heeft Watch2day nu een prachtige horlogebox voor je geselecteerd. Zo kun je jouw geliefde exemplaren (5 of 10 stuks) veilig opbergen en krijgen ze de aandacht die ze verdienen! Bestel hem hier.