Ga direct naar productinformatie
1 van 1

Invicta S1 Rally | 23077

Invicta S1 Rally | 23077

Normale prijs 114.95
Normale prijs 539.00 Aanbiedingsprijs 114.95
Aanbieding Uitverkocht
Inclusief btw. Verzendkosten worden berekend bij de checkout.

Niet op voorraad

  • 14 dagen geld-terug-garantie
  • 2 jaar garantie
  • Achteraf betalen
--

Stoere chronograaf uit de Invicta S1 Rally collectie

 

Inclusief draaibare duikring

Waterbestendig tot 10 ATM

Bevat een chronograaf, datum- en 24uursaanduiding

* Voorzien van mineraalglas

 

Invicta is een Zwitsers/Amerikaans horlogemerk dat expert is in het vervaardigen van modieuze horloges van exceptionele kwaliteit. En vandaag hebben we een bijzonder fraai model uit de sportieve Invicta S1 Rally collectie in de aanbieding. Het opvallende design van dit horloge is duidelijk geïnspireerd op de autosport. Vandaag bestel je deze bijzondere klok op Watch2Day tegen een zéér scherpe prijs!

 

De Invicta S1 Rally heeft een XL edelstalen kast van 48mm (ex kroon) en een dikte van 13.5mm. De edelstalen band heeft een breedte van 26mm en een lengte van 210mm. Het horloge wordt gesloten door middel van een vouwsluiting.

                

De Invicta S1 Rally heeft een hoogwaardig Japans quartz uurwerk en beschikt over een chronograaf, datum- en 24uuraanduiding. De wijzerplaat is goud- ivoorkleurig. Het horloge beschikt over mineraalglas en de waterdichtheid bedraagt maar liefst 10 ATM.

 

De INVICTA S1 Rally wordt geleverd in de originele INVICTA box. Je ontvangt 24 maanden fabrieksgarantie, en bij het activeren van je INVICTA garantiekaart ontvang je nog eens 1 jaar extra garantie! Dus in totaal 3 jaar garantie

 

Bestel vandaag een unieke Invicta S1 Rally, inclusief maar liefst 36 maanden garantie, met hoge korting op Watch2Day! 

 

Tip: liggen jouw horloges nu los in de kast? Dan is jouw collectie hard toe aan een nieuw onderkomen. Daarom heeft Watch2day nu een prachtige horlogebox voor je geselecteerd. Zo kun je jouw geliefde exemplaren (5 of 10 stuks) veilig opbergen en krijgen ze de aandacht die ze verdienen! Bestel hem hier.

 

 

 

 

Alle details bekijken