Ga direct naar productinformatie
1 van 3

Invicta Pro Diver Diamond Date | 15286

Invicta Pro Diver Diamond Date | 15286

Normale prijs 104.95
Normale prijs 759.00 Aanbiedingsprijs 104.95
Aanbieding Uitverkocht
Inclusief btw. Verzendkosten worden berekend bij de checkout.

Niet op voorraad

  • 14 dagen geld-terug-garantie
  • 2 jaar garantie
  • Achteraf betalen
--

Shine bright like a diamond!

 

Voorzien van Zwitsers quartz uurwerk
Geschroefde kroon
Tot 20 ATM waterbestendig
Bevat een datumaanduiding
 

De echte Watch2day-kenner weet; we zijn dol op Invicta. En onze bezoekers blijkbaar ook, want Invicta is één van de bestverkopende merken van Watch2day. Daarom nemen we je graag even mee naar waar het allemaal begon. Naar 1837. Raphael Picard richtte toen in het Zwitserse plaatsje Chiasso Invicta op. Wat in het Latijns Invincible (onoverwinnelijk) betekent. Het merk begon met het maken van automatische horloge, dat mondde later uit in diverse andere collecties waarin er ook werd gekozen voor quartz uurwerken. Het maken van duikhorloges is één van de specialiteiten van Invicta. De iconische Pro Diver, Ocean Ghost en Lupah collectie zijn hieruit voortgekomen. Verder lag en ligt de focus naast kwaliteit en innovatie op design. Het was dan een mooie kers op de taart toen Invicta in 2013 de Red Dot Design Award won. Een internationale prijs voor design die al sinds 1955 jaarlijks wordt uitgereikt. Met meer dan dertig collecties heeft Invicta inmiddels een mooi plekje veroverd in horlogeland. 

 

Het Invicta horloge dat we je vandaag mogen aanbieden is de Invicta Pro Diver Diamond. Een stijlvol goudkleurig horloge dat is voorzien van een Zwitsers uurwerk en tot 20 ATM waterbestendig is. Verder heet dit horloge niet voor niets Diamond. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de diamanten op de bezel. Die geven het horloge die extra luxe uitstraling!

 

Bestel vandaag nog een stijlvolle Invicta Pro Diver Diamond met hoge korting op Watch2Day!

 

Tip: liggen jouw horloges nu los in de kast? Dan is jouw collectie hard toe aan een nieuw onderkomen. Daarom heeft Watch2day nu een prachtige horlogebox voor je geselecteerd. Zo kun je jouw geliefde exemplaren (5 of 10 stuks) veilig opbergen en krijgen ze de aandacht die ze verdienen! Bestel hem hier.

 

-->

Alle details bekijken