Elke dag de beste horlogedealsLaagste prijsgarantie100% originele merkhorlogesVerzending naar NL & BEKlanten geven ons een 8.7
 
  • Invicta I-Force XL Lefty Chronograaf-100690543
  • Invicta I-Force XL Lefty Chronograaf-100690541
  • Invicta I-Force XL Lefty Chronograaf-100690542
  • Invicta I-Force XL Lefty Chronograaf-100690544
  • Invicta I-Force XL Lefty Chronograaf-100690545
  • Invicta I-Force XL Lefty Chronograaf-100690546
Invicta I-Force XL Lefty Chronograaf

Invicta I-Force XL Lefty Chronograaf

 
 

Beschrijving

Invicta presenteert de I-Force XL Lefty Collectie; twee waanzinnige Multifunctionals!

 

Invicta is een Zwitsers/Amerikaans horlogemerk dat expert is in het vervaardigen van modieuze horloges van exceptionele kwaliteit. En vandaag hebben we twee bijzondere en fraaie modellen uit de I-Force XL Lefty Multifunctionals Collectie in de aanbieding tegen een zeer scherpe prijs!

 

Je hebt vandaag de keuze uit de volgende twee modellen:

 

  • 18693 | edelstalen kast, zwarte canvas band met rode stiksels, witte wijzerplaat met rode luminous indicatoren en zwarte luminous wijzers
  • 18694 | edelstalen kast met zwarte coating, zwarte canvas band met rode stiksels, zwarte wijzerplaat met rode luminous indicatoren en zwarte luminous wijzers

 

De naam van deze Invicta collectie laat weinig aan de verbeelding over: I-Force XL Lefty Multifunctionals. Het horloge heeft een XL edelstalen kast met een diameter van maar liefst 50mm en een dikte van 18mm. De kroon van het horloge bevindt zich aan de linkerkant, wat het comfort van het horloge vergroot. De 26mm brede canvas band zorgt voor een nog hoger draagcomfort.  

 

De I-Force collectie heeft een hoogwaardig Japans quartz uurwerk (Seiko Instruments VD52 SII) en beschikt over een datum-  en een 24uursaanduiding en heeft daarnaast een chronograaffunctie. Tot slot heeft het horloge een Tachymeter, wat het horloge met recht een multifunctional maakt.

 

Het horloge beschikt over het gepatenteerde gehard mineraalglas. Door de New Lite luminous tijdsaanduiding is het horloge ook goed af te lezen in het donker. De waterdichtheid bedraagt maar liefst 10 ATM (100 meter).

 

De Invicta I-Force XL Lefty Multifunctional wordt geleverd in de originele Invicta box, inclusief twee jaar fabrieksgarantie op het uurwerk. Bij het activeren van je Invicta garantiekaart ontvang je nog eens één jaar extra garantie! Dus in totaal drie jaar garantie!

 

Bestel vandaag een unieke Invicta I-Force XL Lefty Multifunctional met hoge korting op Watch2Day!

 

 
 
iDeal, AfterPay, Paypal, Visa, Mastercard, Maestro, Bancontact MisterCash, Buckaroo, Post.nl