Elke dag de beste horlogedealsLaagste prijsgarantie100% originele merkhorlogesVerzending naar NL & BEKlanten geven ons een 8.7
 
  • Invicta 8 slot Dive Cases-100699862
  • Invicta 8 slot Dive Cases-100699863
Invicta 8 slot Dive Cases

Invicta 8 slot Dive Cases

 
Specificaties Specificaties +-
  • Invicta 
  • 8 slot Dive Cases 
  • 31 x 38 x 17 cm 
  • Kunststof 
Beschrijving Beschrijving +-
Invicta 8 slot Impact cases | Dit is een gevalletje van u vraagt, wij draaien. We hebben namelijk enorm veel aanvragen binnen kregen voor de Invicta Impact cases. De echte liefhebber stopt hier maar wat graag zijn aanwinsten in. Wij begrijpen wel waarom..
Verzending en Levering Verzending en Levering +-
Verzendkosten
€5.95
Verwachte verzenddatum
dinsdag, 25 december 2018
Je hebt nog
00:00:00
99
Nu 4796
Invicta Dive Case 8 Slot Red | DC8RED
99
4796
Invicta Dive Case 8 Slot Yellow | DC8YEL
99
4796
 

Beschrijving

Voor de Invicta Fans; Impact case(s)!

 

De echte Watch2day-kenner weet; we zijn dol op Invicta. En onze bezoekers blijkbaar ook, want Invicta is één van de bestverkopende merken van Watch2day. Daarom nemen we je graag even mee naar waar het allemaal begon. Naar 1837. Raphael Picard richtte toen in het Zwitserse plaatsje Chiasso Invicta op. Wat in het Latijns Invincible (onoverwinnelijk) betekent. Het merk begon met het maken van automatische horloge, dat mondde later uit in diverse andere collecties waarin er ook werd gekozen voor quartz uurwerken. Het maken van duikhorloges is één van de specialiteiten van Invicta. De iconische Pro Diver, Ocean Ghost en Lupah collectie zijn hieruit voortgekomen. Verder lag en ligt de focus naast kwaliteit en innovatie op design. Het was dan een mooie kers op de taart toen Invicta in 2013 de Red Dot Design Award won. Een internationale prijs voor design die al sinds 1955 jaarlijks wordt uitgereikt. Met meer dan dertig collecties heeft Invicta inmiddels een mooi plekje veroverd in horlogeland. 
 
 
We mogen je vandaag wel een heel bijzonder aanbieding doen... we hebben namelijk de Invicta Impact cases voor je ingeslagen. Op velen verzoek... Watch2day heeft deze cases al eens eerder aangeboden met als gevolg dat ze binnen no time uitverkocht waren. Omdat we zoveel aanvragen kregen om deze stoere boxen nog eens aan te bieden, hebben we alles in het werk gesteld. Met succes! We hebben namelijk flink wat Impact cases kunnen binnen halen. In deze deal vind je 'koffertjes' met 8 slots (ruimte voor acht horloges). Heb jij een veel kleinere collectie? Geen paniek, klik hier om Impact cases van 3 slots aan te schaffen! 
 

Kies snel de Impact case in jouw favoriete kleur en profiteer van een megakorting! Wees er wel snel bij want deze koffertjes gaan als warme broodjes over de toonbank...

 

 

 

 
 
iDeal, AfterPay, Paypal, Visa, Mastercard, Maestro, Bancontact MisterCash, Buckaroo, Post.nl