Elke dag de beste horlogedealsLaagste prijsgarantie100% originele merkhorlogesVerzending naar NL & BEKlanten geven ons een 8.6
 
  • Heritor Edgard Diver Automatics HERHR9101-100720462
  • Heritor Edgard Diver Automatics HERHR9101-100743092
  • Heritor Edgard Diver Automatics HERHR9101-100743093
  • Heritor Edgard Diver Automatics HERHR9101-100743094
  • Heritor Edgard Diver Automatics HERHR9101-100743091
Heritor Edgard Diver Automatics HERHR9101

Heritor Edgard Diver Automatics HERHR9101

 
 

Beschrijving

Heritor Edgard HERHR9101 Heren Horloge 45mm 20 ATM


* Edelstalen kast en horlogeband

* Seiko NH35 automatisch uurwerk

* Geschroefde kroon

* 20 ATM waterbestendig


Over dit product


Prachtig Heritor horloge voor heren met automatisch uurwerk en datumaanduiding. Het horloge heeft een edelstalen kast van 45mm in diameter en een horlogeband gemaakt van edelstaal. De kleur van de wijzerplaat is wit en het horlogeglas is gemaakt van krasvast mineraalglas met saffiercoating. De breedte van de horlogeband bedraagt 22mm. Verder is het horloge waterbestendig tot 20 ATM. Het betreft een merkauthentiek product en wordt geleverd in de orginele verpakking met 2 jaar garantie op het uurwerk! Dus ben je op zoek naar een nieuw horloge met hoge korting? Mis deze unieke aanbieding dan niet en bestel vandaag jouw nieuwe horloge op Watch2day! OP=OP!


Over dit merk


Van generatie op generatie worden lessen geleerd en overwinningen behaald. Verhalen worden verteld en legenden krijgen vorm. Het opbouwen van nalatenschap kost tijd. Soms meer dan een mensenleven lang. Kies dus voor een uurwerk dat het waard is om deel uit te maken van jouw leven. Kies voor het tijdloze karakter van HERITOR Watches.

In elke Heritor horloge zit een met precisie vervaardigd automatisch uurwerk. Een automatisch uurwerk maakt gebruik van de energie die voortkomt uit een opgewonden spiraalvormige veer in het uurwerk - de hoofdveer genoemd. Deze hoofdveer wordt door de natuurlijke beweging van de pols opgewonden. Deze automatische uurwerken dateren al uit 1773, uit de tijd van de zakhorloges. Tot op de dag van vandaag worden automatische uurwerken gewaardeerd om hun betrouwbaarheid en zijn ze te vinden in de meest gewilde horloges. Door hun tijdloze karakter hebben deze uurwerken plek gekregen in de edelstalen horlogekasten Heritor. Stuk voor stuk vervaardigd om generaties lang door te geven. Ontdek nu zelf ook het tijdloze karakter van Heritor horloges.


 


Scoor nu snel deze deal en profiteer alleen vandaag nog van hoge korting bij Watch2Day! OP=OP!!

 
 
iDeal, AfterPay, Paypal, Visa, Mastercard, Maestro, Bancontact MisterCash, Adyen, Post.nl