Elke dag de beste horlogedealsLaagste prijsgarantie100% originele merkhorlogesVerzending naar NL & BEKlanten geven ons een 8.7
 
  • Haemmer Infinica Lefty Limited edition-100698225
  • Haemmer Infinica Lefty Limited edition-100698224
  • Haemmer Infinica Lefty Limited edition-100698226
  • Haemmer Infinica Lefty Limited edition-100698227
  • Haemmer Infinica Lefty Limited edition-100698228
Haemmer Infinica Lefty Limited edition

Haemmer Infinica Lefty Limited edition

 
 

Beschrijving

Limited Edition; Haemmer Infinica Lefty!

 

Limited Edition, 999 stuks!

Geschroefde kroon

* Met elk een uniek serienummer

* Stijlvolle mesh band

 

Haemmer omschrijft zichzelf als rebel. Ze gaan tegen de bewandelde (horloge)paden in. Ze hebben als doel radicale veranderingen door te voeren en stellen bestaande normen ter discussie. Daarom doet Haemmer er alles aan zich te onderscheiden van de rest. Dit uit zich in de gewaagde designs en de exclusiviteit. Alle collecties zijn namelijk limited edition. Dit betekent dat jij altijd als één van de weinigen rondloopt met het desbetreffende horloge. In totaal zijn er drie punten waaraan je een Haemmer meteen kunt herkennen: de kroon zit altijd aan de linkerkant, ieder model is XL en tot slot zijn er nooit meer modellen in een collectie dan 999. Kun jij je hier helemaal in vinden? Dan is Haemmer jouw merk!

 

We bieden je vandaag maar liefst twee collecties aan; de Calgary en de Victoria! Een prachtig horloge dat met recht een limited edition is. Niet alleen omdat er maar een beperkt aantal van verkocht wordt, maar ook door zijn bijzondere uiterlijk. De blauwe en paarse wijzerplaat maakt het horloge namelijk extra opvallend en de mesh band geeft op zijn beurt de klok een stijlvolle look. Kies snel jouw favoriete kleur!

 

Bestel vandaag op Watch2day de Haemmer Calgary & Victoria Limited Edition met een flinke korting!

 

Tip: liggen jouw horloges nu los in de kast? Dan is jouw collectie hard toe aan een nieuw onderkomen. Daarom heeft Watch2day nu een prachtige horlogebox voor je geselecteerd. Zo kun je jouw geliefde exemplaren (5 of 10 stuks) veilig opbergen en krijgen ze de aandacht die ze verdienen! Bestel hem hier.

 

Check hier het maattabel om er zeker van te zijn dat jij het juiste horloge aanschaft!

 

 
 
iDeal, AfterPay, Paypal, Visa, Mastercard, Maestro, Bancontact MisterCash, Adyen, Post.nl