Elke dag de beste horlogedealsLaagste prijsgarantie100% originele merkhorlogesVerzending naar NL & BEKlanten geven ons een 8.7
 
  • DUO Pack August Steiner AS8313-100696637
  • DUO Pack August Steiner AS8313-100696636
  • DUO Pack August Steiner AS8313-100696635
  • DUO Pack August Steiner AS8313-100696634
DUO Pack August Steiner AS8313

DUO Pack August Steiner AS8313

 
 

Beschrijving

HAPPY FRIENDSHIP DAY! Verras je beste vriend met dit August Steiner duo pack!

 

Net als Valentijnsdag zou de nationale dag van de vriendschap eigenlijk iedere dag moeten gelden. Het is tenslotte goed om dagelijks stil te zijn bij de fijne vriendschappen die je hebt. Om toch een ode te brengen aan alle vriendschappen, bieden we je vandaag dit toffe duo pack aan! Hiermee maak je jezelf én je beste vriend ontzettend blij mee. Happy Friendship day!

 

Ter ere van nationale vriendschapsdag!

Zwitsers Quartz uurwerk

* Dag- en maandaanduiding

* Voor jou én je beste vriend

 

Een vriendschapsketting is nou niet iets waar je nu nog mee rond zou lopen. Maar het idee van een bepaalde tastbare verbintenis is wel mooi. Horloges zijn hier uitermate geschikt voor. Wij als Watch2day weten daar natuurlijk wel raad mee. We bieden je daarom een toffe August Steiner duo pack aan. Twee prachtige verschillende modellen. Oh, en mannen geen ruzie maken over wie welke krijgt... 

 

AS8130SSB

 

Dit August Steiner horloge heeft een metalen XL kast met een diameter van 50mm (ex kroon) en een dikte van 14mm. De metalen band is 25mm breed en voorzien van een vouwsluiting

 

Het horloge loopt op een Zwitsers quartz uurwerk en heeft een dag-, maand- en datumaanduiding. De waterbestendigheid 1 ATM bedraagt en de wijzers zijn luminous.

 

AS8116BK

 

Dit horloge heeft een metalen kast met een diameter van 45mm (ex kroon) en een dikte van 11mm. De zwarte leren band is 22mm breed en voorzien van een doornsluiting.

 

Het horloge loopt op een Zwitsers quartz uurwerk en bevat een maand-, dag- en 24uursaanduiding. Verder bedraagt de waterbestendigheid 1 ATM.

 

De August Steiner horloges worden geleverd in de originele box, inclusief twee jaar officiële fabrieksgarantie op het uurwerk.

 

Vandaag bestel je dit fraaie August Steiner duopack voor een stuntprijs op Watch2Day! 

 

Tip: liggen jouw horloges nu los in de kast? Dan is jouw collectie hard toe aan een nieuw onderkomen. Daarom heeft Watch2day nu een prachtige horlogebox voor je geselecteerd. Zo kun je jouw geliefde exemplaren (5 of 10 stuks) veilig opbergen en krijgen ze de aandacht die ze verdienen! Bestel hem hier.

 

 

 
 
iDeal, AfterPay, Paypal, Visa, Mastercard, Maestro, Bancontact MisterCash, Buckaroo, Post.nl