Elke dag de beste horlogedealsLaagste prijsgarantie100% originele merkhorlogesVerzending naar NL & BEKlanten geven ons een 8.7
 
  • Aviator World Cities Watch met gratis zonnebril | AVW2122G325-100706888
  • Aviator World Cities Watch met gratis zonnebril | AVW2122G325-100706481
  • Aviator World Cities Watch met gratis zonnebril | AVW2122G325-100706482
Aviator World Cities Watch met gratis zonnebril | AVW2122G325

Aviator World Cities Watch met gratis zonnebril | AVW2122G325

 
 

Beschrijving

World Cities horloge van Aviator!

 

Luminous wijzers

* Tot 10 ATM waterbestendig

* Chronograaf en datumaanduiding

* Bevat wereldtijdzones

 

Sinds het begin der tijden dromen mensen ervan te kunnen vliegen. De geschiedenis van de luchtvaart die begon in 1900, is onlosmakelijk verbonden met het polshorloge. Het zit namelijk zo, lang, lang geleden waren er nog geen polshorloges. Alleen zakhorloges. Dit was voor piloten alles behalve handig aangezien er steeds één hand van het stuur werd gehaald als ze de tijd wilden zien. De komst van het polshorloge was daarom een grote uitkomst. Vanaf dat moment evolueerde polshorloges van robuuste tot geavanceerde ontwerpen. Net als dat vliegtuigen grote veranderingen doormaakten. Het merk Aviator, piloot in het Nederlands, is een eerbetoon aan de geschiedenis van de luchtvaart. Ieder horloge vertegenwoordigt een ander tijdperk rondom dit thema.

 

Het horloge dat we je vandaag aanbieden is de Aviator GMT World Cities collectie. Het horloge is voorzien van een wereldtijdzone, chronograaf en datumaanduiding. Verder zijn de wijzers luminous. Een plaatje, en dat voor maar €49,95!

Om dit alles nog mooier te maken, krijg je er ook nog een gratis bijpassende Aviator zonnebril bij. Deze heeft normaal gesproken een waarde van €49. Een aanbieding die jij absoluut niet over het hoofd mag zien!

 

Vandaag bestel je een Aviator GMT World Cities horloge voor een stuntprijs op Watch2Day!

 

Check hier de maattabel om er zeker van te zijn dat jij het juiste horloge aanschaft!

 

 
iDeal, AfterPay, Paypal, Visa, Mastercard, Maestro, Bancontact MisterCash, Adyen, Post.nl