Trend: vierkante horloge

Trend: vierkante horloge

Als dé horlogespecialist houden wij natuurlijk alle horlogetrends voor je bij. Zo ook voor dit jaar. Rechthoekige of vierkante horloges zijn nu echt de trend in horlogeland. Met zo’n retro model maak jij zeker indruk. Vooral omdat de vintage trend weer een plekje heeft veroverd in de modewereld. Wij hebben 5 vierkante horloges voor je geselecteerd.

Casio Collection AQ-230A

We kennen het merk Casio allemaal wel van de bekende rekenmachines, maar tegenwoordig brengt dit merk ook horloges op de markt. De sportieve horloges van dit wereldberoemde merk zijn inmiddels heel erg gewild in horlogeland. Als populair merk kan Casio natuurlijk niet achterblijven en moet het meelopen met de trends. Het merk heeft dan ook een klassieke vierkant horloge uitgebracht: de AQ-230A. Een zilverkleurig horloge met edelstalen kast en band dat de tijd analoog weergeeft.

 

 

Yves Camani Escaut Chronograph | YC1060-E

Als je graag investeert in opvallende horloges met iets extra’s dan zit je goed bij Yves Camani. Dit Duitse horlogemerk richt zich op glamour, elegantie en luxe. Het vierkante horloge, de YC1060-E  past dan ook goed perfect bij de collectie van het merk en sluit goed aan op de horlogetrend. Niet alleen de buitenkant van dit herenhorloge ziet er spectaculair uit, ook de binnenkant is voorzien van hoogwaardig materiaal.

Karen Millen KM120W

Houd je van eenvoud en klassiek? Dan past deze de horlogetrend van vierkante horloges perfect bij jou. Het Engelse modehuis Karen Millen speelt ook goed in op de nieuwste retro trend en heeft een dameshorloge ontworpen met een rechthoekige kast. Dit horloge is anders dan anders. Het dameshorloge is namelijk zo dun dat je het ook kunt dragen als armband. De KM120W van Karen Millen is dan ook een horloge en sieraad in één.

Guess W0085L3

Het grote modemerk Guess heeft natuurlijk geen introductie nodig. De W0085L3 uit de Guess Mod Heavy Metal Collectie sluit perfect aan op de retro trend van vierkante horloges. Het is niet alleen een superpraktisch horloge, maar ook nog eens een supermooi sieraad. Een horloge dat bij elke outfit past en waarmee jij laat zien dat je een echte trendsetter bent. Dit dameshorloge is vierkant en voorzien van opvallende Zirkonia kristallen.

Thomas Earnshaw Holborn ES-8015-03

Ook het engelse merk Thomas Earnshaw Holborn speelt in op de vierkante horlogetrend. Het vierkante herenhorloge uit de ES-8015-03 collectie heeft iets indrukwekkends en verfrissends. Dit komt niet alleen door de rechthoekige kast, maar ook door de mysterieuze wijzerplaat en goudkleurige coating. 

 

 

3 andere horlogetrends in 2019

De vierkante horlogetrend sluit goed bij die 3 andere trends in 2019: retro, minimalisme en analoge wijzerplaten.

Retro

Vintage en retro is weer helemaal in en veel horloges hebben dit jaar dan ook een klassiekere stijl. De ontwerpers van grote horlogemerken als Guess, Casio, Karen Millen en Yves Camani hebben teruggekeken naar horloges uit de jaren 50, 60 en 70 van de vorige eeuw. De horloges waren toen nog iets kleiner en vaak vierkant of rechthoekig. De nieuwste horloges zijn nu ook weer voorzien van een vierkante/rechthoekige kast, dunnere polsbandjes en klassieke analoge uurwerken.

Minimalisme

De laatste jaren houden steeds meer horlogemerken zich aan het bekende modemotto: ‘less is more’. Bekende merken die dit motto uitdragen zijn Skagen, Karen Millen, Casio en Cortese. Minimalisme is dus een grote trend en hier passen vierkante/rechthoekige horloges perfect bij.

Analoge wijzerplaat

Bij een minimalistisch, vierkant horloge hoort natuurlijk een analoge wijzerplaat. Deze wijzerplaten zien we dan ook veel terug bij de vierkante/rechthoekige horloges. Eigenlijk zijn de analoge wijzerplaten ook weer een tegenreactie op de smartwatches met tientallen functies. Dit jaar zien we dus veel vierkante/rechthoekige horloges met een analoge wijzerplaat.

 

Ben jij een trendvolger?

Loop jij graag mee met de trends? En wil je een horloge met een vierkante of rechthoekige horlogekast aanschaffen? Houd onze horlogedeals dan in de gaten. Watch2Day biedt elke dag merkhorloges aan met een fijne korting. Onze horlogedeals veranderen elke dag. Bij ons vind je vierkante horloges voor dames en heren. Neem ook eens een kijkje bij de gemiste horlogedeals. Hier vind je onder meer refurbished horloges met een hoge korting.

Refurbished horloges

Watch2Day heeft een grote collectie refurbished horloges. Dit zijn merkhorloges die retour zijn gekomen vanwege diverse redenen. Meestal gaat het bij zo’n horloge om een retourzending van een klant, een etalagemodel of een horloge dat gebruikt is voor het maken van productfoto’s. De refubished horloges functioneren nog perfect en hebben ook een verkopersgarantie. Het enige verschil tussen een nieuw horloge en een refurbished exemplaar is de prijs. Onze refurbished horloges zijn nog voordeliger geprijsd dat de nieuwe horloges. Neem eens een kijkje tussen de refurbished horloges en wie weet zit jouw favoriete vierkante horloge hier wel tussen!

Geniet snel van je nieuwe aankoop

Bestel eenvoudig en snel jouw vierkanten merkhorloge op Watch2Day. Wij bieden je betrouwbare betaalmogelijkheden. Zo kun je je aankoop bij ons betalen met je creditcard of via iDeal, PayPal, Afterpay, Bancontant/Mister Cash en Buckaroo. Wij hebben de horloges niet altijd op voorraad. Het duurt maximaal een week voordat wij jouw bestelling bij je afleveren. Je kunt dus snel van jouw aankoop genieten!

Meer merkhorloges bestellen?

Wil je graag een vierkant horloge en een ander merkhorloge bestellen bij Watch2Day? Dan kan dat. Jij bepaalt zelf hoeveel horloges je bestelt. Wel hebben wij het aantal maximum aankopen per persoon ingesteld op 10 stuks. Zo kunnen wij misbruik van aanbiedingen voorkomen.

Niet-goed-geld-terug-garantie

Voldoet het bestelde vierkante horloge toch niet helemaal aan je eisen? Dan kun je het horloge terugsturen en betalen wij je het aankoopbedrag terug of we zorgen voor een herstelzending. Wanneer het om een beschadigd, incompleet of defect horloge gaat, raden wij je aan om eerst contact met ons op te nemen via de klantenservice of per e-mail.

Volg ons op Facebook en Instagram

Als horlogeliefhebber wil jij natuurlijk op de hoogte blijven van de laatste horlogedeals. Volg ons dan ook op Facebook en Instagram. Hier houden wij je dagelijks op de hoogte van alle nieuwe horlogetrends en de voordeligste horlogedeals.

Wil jij als eerste de allerbeste horlogedeals in je mailbox ontvangen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief en ontvang de voordeligste deals als eerste in je mailbox.

Terug naar blog