Dit zijn de redenen waarom iedere man een horloge nodig heeft

Dit zijn de redenen waarom iedere man een horloge nodig heeft

Als man heb je niet zo heel veel manieren om jezelf te onderscheiden. Je kunt natuurlijk een opvallende pet opzetten, een bandana dragen of een wenkbrauwpiercing nemen.

Daarnaast kunt goed je best doen met je outfit en zelfs bijpassende sokken erbij dragen, maar toch ontbreekt er dan nog iets. Om je persoonlijkheid en je smaak écht goed te tonen, heb je een ander middel nodig. Iets dat mannelijk is en op een subtiele wijze opvalt. Iets dat comfortabel aanvoelt en niet in de weg zit. Een horloge! Met deze 10 redenen weet jij weer waarom je als man een horloge nodig hebt

1. Een horloge zorgt voor gemak

Een horloge zorgt voor gemak. Als je wilt weten hoe laat het is, kun je veel beter op je pols kijken dan op je smartphone. Je hoeft niet je smartphone uit je zak of tas te halen. Het is gewoon veel gemakkelijker om snel even de tijd op je pols te checken.

Back to basics

Bovendien toont een polshorloge je het uur. Het laat je dus niet meer zien dan de tijd. Als je de tijd op je smartphone bekijkt, heb je natuurlijk direct de neiging om je mail, Whatsapp en Facebook te checken, terwijl je alleen maar wilde weten hoe laat het was. Met een horloge om je pols ga je op een stijlvolle wijze back to basics.

 

 

2. Een horloge is socialer

Als je een horloge draagt, maakt je dit veel socialer. Het is gewoon veel gemakkelijker om snel even op je pols de tijd te checken. Je kunt immers gewoon blijven door praten met je vrienden, je partner of je collega’s. Elke keer als jij de tijd checkt op je horloge, kijk je weer een keer minder op je smartphone. En als je op je telefoon kijkt om te zien hoe laat het is, kijk je natuurlijk gelijk op Facebook, Instagram en Whatsapp. De tijd bekijken op je horloge maakt je dus veel socialer.

3.Je draagt echt vakmanschap

Wist je dat er uren werk gaat zitten in het maken van een horloge? Het is dan ook echt vakmanschap. Het maakt niet uit of je nu een Armani horloge, een Seiko of een Guess horloge draagt; over werkelijk alles is goed nagedacht. De vorm van het uurwerk, het materiaal van de band, de kleuren, de wijzers. Alle onderdelen van het horloge zijn met veel aandacht ontworpen door een echte vakman.

4. Je krijgt complimenten

Een horloge is geen object dat je blindelings koopt. Je moet namelijk over veel dingen nadenken, zoals de kleur, het materiaal en de vorm van het klokje. Een horloge is een tijdloze accessoire die jou een professionele uitstraling geeft. Hiermee maak je een echt statement en krijg je complimenten.

 

 

5. Je maakt een statement

Mannen hebben niet zoveel te kiezen op het gebied van accessoires. Met een mooi, klassiek horloge maak jij een statement. Een horloge zegt heel veel over jou. Het geeft meer duidelijkheid over je karakter, je smaak en je uitstraling. Op Watch2Day vind je originele merkhorloges van een hoogwaardige kwaliteit. De polshorloges stralen luxe uit zonder te overdrijven.

6. Je draagt een tijdloos item

Er worden continu nieuwe smartwatches ontwikkeld, waardoor een model van een half jaar geleden als snel verouderd is. Bij horloges is dat niet het geval. Een écht horloge is tijdloos en draagbaar voor elke gelegenheid.

7. Het is een investering

Een uurwerk van een goede kwaliteit behoudt zijn waarde. Het is dan ook een slimme zet om te investeren in een horloge, zoals een exemplaar van Casio, Guess, Armani of Seiko. De horloges van deze topmerken worden al tientallen jaren geproduceerd en zijn zeer populair.

8. Een horloge geeft je een professionele uitstraling

Met een goed horloge aan je pols krijg jij de look van een echte gentleman. Dit geeft je een professionele uitstraling en het maakt je nog aantrekkelijker. Luxe horloges worden namelijk vaak met succes geassocieerd. Als je indruk wilt maken op iemand, is het dus een aanrader om een stijlvol uurwerk om je pols te dragen.

9. Het maakt je outfit af

Met een mooie klok om je pols laat jij zien dat je over je outfit nadenkt. Je outfit ziet er veel stijlvoller uit als je een polshorloge draagt van een topmerk. Dit is zelfs zo als je een spijkerbroek met een blouse draagt. Een horloge geeft je outfit nét even iets meer.

 

 

10. Je kunt handsfree de tijd checken

Als je net je handen vol hebt met tassen, dan is het natuurlijk heel handig als je niet je telefoon uit je zak hoeft te halen om de tijd te checken. Met slechts één blik op je pols weet je hoe laat het is.

Polshorloge bestellen?

Wil je graag een polshorloge bestellen? Neem dan eens een kijkje op onze pagina met de huidige horlogedeals. Hier vind je de nieuwste voordelige horlogedeals van topmerken als Casio, Emporio Armani, Seiko en Barrel. Watch2Day heeft de polshorloges niet op voorraad. Als je een origineel merkhorloge bij ons bestelt, dan wordt deze doorgaans binnen een week geleverd. Dit betekent dus dat je niet lang op je bestelling hoeft te wachten.

Een betaalbare horloge voor elke man

Er zijn heel veel verschillende soorten horloges verkrijgbaar. Je kunt dus kiezen voor een redelijk duur, maar ook een goedkoper exemplaar. Eigenlijk kun je jouw aankoop zo duur of goedkoop maken als je wilt. Dankzij het ruime aanbod op Watch2Day blijft een horloge dus voor iedereen betaalbaar. Voor elke man is er wel een horloge verkrijgbaar die bij zijn stijl past.

Benieuwd naar de nieuwste horlogedeals?

Benieuwd naar onze horlogedeals? Bekijk dan het aanbod op de homepage of like ons op Facebook of Instagram. Hier tref je een overzicht van de nieuwste horlogedeals van verschillende merken.

Terug naar blog