Dit zijn dé horlogetrends in 2019

Dit zijn dé horlogetrends in 2019

Draag jij graag een horloge? Of volg je alle trends op de voet? Dan wil je natuurlijk graag weten wat de horlogetrends zijn voor dit jaar. Als echte horlogespecialist volgt Watch2Day alle nieuwtjes op de voet. Wij hebben de meest opvallende horlogetrends voor 2019 even voor je op een rijtje gezet.

Trend 1: Retro en klassiek

Veel horloges hebben dit jaar een klassieke stijl. Retro is weer helemaal in. De ontwerpers hebben teruggekeken naar horloges uit de jaren 50, 60 en 70. Zo zijn veel dames- en herenhorloges voorzien van dunnere, elegante polsbandjes en een klassiek uurwerk. Voorbeelden van horloges in een klassieke stijl voor de heren zijn de Alpha Sierra Aautomatics uit de Limited Edition, het stijlvolle Kaliber horloge en de Giorgio Fedon 1919 Heritage. Voor de dames spelen de volgende horlogemerken in op de klassieke retrostijl: Gant met de Gant Park Hill II en Skagen met het model Anita.

 

 

Trend 2: Minimalisme

Het bekende motto ‘less is more’ is al jaren een leidraad in de wereld van design. De laatste jaren zien we dit motto ook steeds vaker terug in horloges van topmerken als Skagen, Tylor Watches en Cortese. Merken die mateloos populair zijn. Ook dit jaar is minimalisme nog een trend. We zien een terugkeer naar eenvoud en bescheidenheid, zoals uurwerken met drie wijzers en horloges met dunnere polsbandjes.

Trend 3: Uurwerken met drie wijzers

Als tegenreactie op de smartwatches met tal van functies, zien we in 2019 steeds meer horloges met een klassiek uurwerk met drie wijzers. De horloges zijn dus puur ontworpen, waar ze voor bedoeld zijn: om de tijd te checken. Sommige watches hebben nog wel een datumaanduiding, maar ook dit zien we steeds minder vaak in 2019.

Trend 4: Blauw is nieuwe zwart

De herenhorloges hebben in 2019 vooral basic kleuren, zoals zwart, bruin, zwart en witgoud. Daarnaast is blauw nog steeds in opkomst. Steeds meer horlogemerken kiezen voor een uurwerk in het blauw of een blauwe polsband, gecombineerd met zwart of zilverkleurig metaal, zoals de Aviator World Cities Watch of de Cortese Chirone Chronographs.

 

 

Trend 5: Dameshorloges met zoete kleuren

Voor de dames zijn horloges in zoete kleuren in opkomst, zoals roze, lichtblauw en zelfs lichtgeel. Bekende voorbeelden zijn de nieuwste horloges van Skagen, Diesel en Guess.

Trend 6: Dameshorloges met decoratieve items, parels en Swarovski

Ook al is minimalisme dit jaar een trend, toch is er ook gedacht aan de dames die van glitter en glamour houden. Er zijn een aantal merken die hun dameshorloges hebben voorzien van decoratieve items, Swarovski steentjes of pareltjes. Zo bevat het uurwerk een afbeelding van een bloem of is de rand voorzien van steentjes. Dankzij deze toepassingen is het horloge voor veel dames meer dan een uurwerk. Het is een sieraad dat ze dragen bij een speciale gelegenheid, zoals dit horloge uit de Aviator F-serie of de Ceramica van Emporio Armani. Deze bling bling watches zijn dé accessoire voor een avondje uit.

Trend 7: Het horloge wordt steeds meer een mode-item

Tot een aantal jaren geleden werd een merkhorloge nog gezien als een luxe accessoire dat alleen gedragen werd op een speciale gelegenheid, zoals een galafeest. Dat is niet meer zo. Een merkhorloge kun je nu ook gewoon op een casual moment dragen, bijvoorbeeld als je naar je werk gaat. Ook in 2019 wordt dit de trend. Met een horloge geef jij je outfit een boost en val je net even wat meer op. Mannen maken indruk met de Yves Camani Escaut Chronograph en dames geven hun look net wat meer glamour met een stijlvolle watch van Armani.

 

Merkhorloges voor een voordelige prijs

Ben jij een echte trendsetter? En wil jij als eerste een merkhorloge scoren dat aansluit op de nieuwste trends? Neem dan een kijkje op onze homepage. Watch2Day biedt elke dag de nieuwste merkhorloges aan voor een voordelige prijs. Onze horlogedeals veranderen dagelijks. Wij bieden een ruime collectie heren- en dameshorloges voor iedereen. Bekijk ook eens onze pagina met gemiste horlogedeals. Hier tref je refurbished horloges voor een zeer fijne prijs.

Refurbished horloges

De refurbished horloges die Watch2Day aanbiedt, zijn merkhorloges die retour zijn gekomen vanwege diverse redenen. Vaak gaat het bij een refurbished horloge om een klantretour, een horloge dat is gebruikt voor het maken van productfoto’s of om een etalagemodel. Net als onze nieuwe horloges functioneren de refurbished merkhorloges perfect en hebben ze een verkopersgarantie. Het enige verschil tussen een refurbished horloge en volledig nieuw exemplaar is de prijs. De refurbished merkhorloges zijn nóg voordeliger dan de nieuwe horloges die wij aanbieden.

Snel van je nieuwe aankoop genieten

Bij Watch2Day bestel jij eenvoudig en snel een nieuw merkhorloge. Wij bieden je diverse betrouwbare betaalmogelijkheden, zo kun je je aankoop betalen met je creditcard of via iDeal, PayPal, Afterpay, Bancontact/Mister Cash en Buckaroo. Aangezien wij onze horloges niet op voorraad hebben, duurt het een week voordat wij het horloge bij jou afleveren. Dit betekent dat jij dus snel van je nieuwe aankoop kunt genieten!

Meer dan één merkhorloge bestellen?

Wil je graag meer dan één merkhorloge bestellen bij Watch2Day? Dan kan dat. Je bepaalt zelf hoeveel artikelen jij wilt bestellen. Om misbruik van aanbiedingen te voorkomen, hebben wij het maximum aantal aankopen per persoon vastgesteld op tien stuks. Afhankelijk van de totaalprijs, kan het maximum aantal nog wat lager liggen.

Niet-goed-geld-terug-garantie

Met onze niet-goed-geld-terug-garantie garanderen wij je dat het horloge aan alle eisen voldoet. Wanneer dat niet het geval is, dan kun je het horloge terugsturen betalen wij jou het aankoopbedrag terug of zorgen we voor een herstelzending. Gaat het om een defect, beschadigd of incompleet horloge? Neem dan eerst contact met ons op via de klantenservice of per e-mail.

Volg Watch2Day op Facebook en Instagram

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste horlogedeals? Volg Watch2Day op Facebook en Instagram. Hier houden wij je elke dag op de hoogte van de laatste horlogetrends en de voordeligste horlogedeals. Of abonneer je op onze nieuwsbrief, zodat jij altijd al eerste de beste deals in je mailbox ontvangt.

Terug naar blog