Dit zijn dé 10 favoriete horlogemerken

Dit zijn dé 10 favoriete horlogemerken

Ben je op zoek naar een echt merkhorloge? Dan ben je bij Watch2Day op de juiste plek. Wij zijn dé nummer 1 horlogewebshop. Bij ons vind je merkhorloges van tal van bekende merken. Onze top 10 favoriete horlogemerken geeft jou een overzicht van de best verkochte horlogemerken van nu.

1. Casio

Bij sportieve horloges denk je automatisch aan het merk Casio. Het motto van Casio is ‘Werk besparen en de kwaliteit van het leven verbeteren’ en dit is terug te zien in de horloges. Elk uurwerk van dit wereldberoemde label bevat een chronograaf, dag-, datum- en 24-uursaanduiding. Bovendien beschikken de meeste horloges ook nog eens over een blacklight functie. Superhandig als jij je in het donker begeeft. Naast digitale horloges, zijn er ook analoog exemplaren van Casio verkrijgbaar.

2. Seiko

Seiko is een merk met een lange geschiedenis. Het label werd opgericht in 1881 in Tokio door Kintaro Hattori die toen een klokkenwinkel opende. Na elf jaar begon hij met het produceren van klokken met de naam Seikosha, dat huis van perfectie betekent. Ruim 135 jaar later zijn de uurwerken van Seiko nog steeds perfect en van een hoogwaardige kwaliteit. Watch2Day biedt jou een uitgebreide collectie van Seiko herenhorloges, zoals de Seiko Classic of de Prospect Kinetic Divers.

3. Guess

Wil je graag een nieuw en stijlvol dameshorloge? Een horloge dat bij je outfit past en dat tegelijkertijd een sieraad is? Bij Watch2Day vind je een prachtige collectie dameshorloges van het bekende merk GUESS. Dit merk heeft natuurlijk weinig introductie nodig. Het is wereldberoemd en de items van GUESS worden gedragen door heel veel celebrities. Wist je dat dit merk al sinds 1981 bestaat en werd opgericht door de Franse broers Marciano. Zij vertrokken samen naar Amerika om hun droom te verwezenlijken en de rest is geschiedenis. In veel ontwerpen zie je de Europese invloeden terug en dit maakt elk horloge weer bijzonder en uniek. GUESS is niet meer weg te denken uit de horlogebranch.

4. Hugo Boss

Het merk Hugo Boss is wereldwijd bekend en populair onder veel beroemdheden. Het van oorsprong Duitse kledingmerk is opgericht in 1923 en inmiddels uitgegroeid tot een label dat meer dan alleen kleding verkoopt. De herenhorloges zijn hier een voorbeeld van. De watches van Hugo Boss staan bekend om de hoge kwaliteit en de stijlvolle uitstraling. Watch2Day is blij om een grote Hugo Boss collectie te mogen aanbieden. Wat dacht je bijvoorbeeld van het horloge met edelstalen en een Miyota quartz uurwerk?

5. Emporio Armani

Het Italiaans label Emporio Armani is overal ter wereld bekend. De kleding en accessoires van dit merk zijn een begrip in modeland. Het label is in 1975 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een merk met wereldwijde faam. Niet alleen de kleding van Emporio Armani is ontzettend populair, ook de horloges zijn een regelrechte hit. Watch2Day biedt geregeld nieuwe en prachtige Armani collecties aan, zoals de Renato.

6. JBW

Ben je op zoek naar een indrukwekkend horloge? Dan is een horloge van JBW een aanrader. JBW is een afkorting van Just Bling Watch en dat is ook precies wat een horloge van dit merk is. De herenhorloges van dit label hebben echte diamanten en zijn dan ook ware eyecatchers. Zo is de JBW Saxon een opvallend sieraad en horloge tegelijk. Watch2Day is blij om de prachtige collectie van dit geweldige merk te mogen aanbieden.

7. Cortese Torino

Watch2Day is een grote fan van het merk Cortese Torino. De stad Turijn vormt het decor voor de unieke en uiteenlopende ontwerpen van Cortese Torino. Dit fantastische horlogemerk representeert de verschillende kanten van de moderne man en laat dit zien in de horlogecollecties. Het doel van dit merk is om de man te voorzien van het juiste horloge bij de juiste outfit. Het maakt niet uit of je naar een zakelijke meeting gaat of een avondje uit; met een uurwerk van Cortese om je pols zie jij er altijd fantastisch uit.

8. Prins Uurwerken

De meeste horloges die je op Watch2Day vindt komen uit het buitenland. Prins Uurwerken is dan ook een opvallend merk, want de dameshorloges van dit label zijn gemaakt in ons eigen kikkerlandje. Prins Uurwerken biedt klassieke dameshorloges aan tegen een voordelige prijs.

9. JS Joshua & Sons

Houd je van stoer en stijlvol? Dan past een herenhorloge van Joshua & Sons goed bij jou. Deze eenvoudige uurwerken met een stevige band maken de outfit af van iedere man. Als je graag casual voor de dag wilt komen, is de Compass Einzeiger een uitstekende keuze. Of kies voor een stoer duopack met twee verschillende horloges. Bij Watch2Day tref je een uitgebreide collectie mooie watches van Joshua & Sons. De herenhorloges van dit merk zijn scherp geprijsd en van een uitstekende kwaliteit.

10. Invicta

De naam Invicta betekent in het Latijns onoverwinnelijk en dit zegt eigenlijk al genoeg over het merk: horloges van een hoogwaardige kwaliteit. Dit Zwitsers horlogemerk is in 1837 opgericht en heeft nog steeds dezelfde filosofie: het creëren van Zwitserse uurwerken met een mooi design en voordelige prijzen. Inmiddels heeft dit label meer dan 20 collecties. De meeste horloges beschikken over geavanceerde functies. Bij Watch2Day vind je een ruim assortiment van sportieve en trendy horloges van Invicta. Bekijk de herencollectie.

Naast deze 10 merken vind je bij Watch2Day nog veel meer voordelige horloges topmerken, zoals Skagen, Thomas Earnshaw, Calgari, Rothenschild, Swiss en Gant.

Blijf op de hoogte van de laatste horlogedeals

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste voordelige horlogedeals? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief, zodat jij altijd als eerste op de hoogte bent van de fijnste deals. Volg ons ook op Facebook en Instagram. Hier houden wij je op de hoogte van de laatste trends en de fijnste horlogedeals.

Eenvoudig en snel een nieuw merkhorloge bestellen

Je bestelt snel en eenvoudig een nieuw merkhorloge bij Watch2Day . On onze webshop bieden wij je diverse betrouwbare betaalmogelijkheden. Je kunt je aankoop bij ons betalen met je creditcard of via iDeal, PayPal, Afterpay, Bancontact/Mister Cash en Buckaroo. Nadat wij je bestelling hebben ontvangen duurt het vijf werkdagen voordat wij je nieuwe watch bij jou afleveren. Je kunt dus snel genieten van jouw nieuwe merkhorloge!

Terug naar blog