10 redenen waarom iedere vrouw een horloge nodig heeft

10 redenen waarom iedere vrouw een horloge nodig heeft

Het dragen van een horloge lijkt een beetje overbodig te zijn geworden. Als je wilt weten hoe laat het is, kijk je gewoon op je smartphone, tablet of laptop. Toch zijn er voor vrouwen nog heel veel goede redenen om een horloge te dragen.

Een horloge doet namelijk heel veel voor je uitstraling en je look. Wij kunnen tientallen redenen bedenken waarom iedere vrouw een mooi horloge zou moeten dragen. De leukste tien redenen hebben we hieronder voor je opgesomd.

1. Met een horloge laat je zien wie jij bent

Ben jij een echte fashionista? Heb je een klassieke stijl? Ga je het liefst voor een sportieve look? Of houd je juist van een beetje gek? Met een horloge om je pols laat jij zien wie je bent en waar je van houdt.

Echte modefans gaan voor een stijlvol polshorloge van Michael Kors, voor de dames met een klassieke stijl is een horloge van Skagen een perfecte keuze. Als je een sportieve stijl hebt, dan is een Casio Baby G-shock een goed horloge voor jou en wanneer je van lekker gek houdt, dan zit er vast een horloge voor je bij in de collectie van Guess. Het pluspunt van een horloge is dat je helemaal los kunt gaan met opvallende printjes en kleuren zonder dat je look daarmee een heel circus wordt. Met een mooi polshorloge onderscheid jij je dus van anderen.

2. Met een horloge geef jij je outfit een upgrade

Met een horloge om je pols zie je er stijlvoller uit. Zelfs als je voor een casual look gaat en een jeans met een bloesje of een pullover draagt. Met een horloge geef je jouw outfit een snelle stijlvolle upgrade.

 

 

3. Een horloge is een mooi sieraad

Een merkhorloge is een mooi en stijlvol sieraad dat je draagt als een juweel. Eigenlijk is dit wel de grootste motivatie om een horloge te kopen en te dragen.

4. Een horloge matcht goed met je andere accessoires

Een horloge matcht altijd goed met andere accessoires, zoals armbanden, ringen en oorbellen. Door je horloge te combineren met je andere sieraden ontstaat er een mooi geheel. Je kunt ook gaan voor contrasterende accessoires, zodat jouw polshorloge nog beter opvalt.

5. Met een horloge kun je handsfree de tijd checken

Als je na een shopmiddag met tassen vol nieuwe kleding staat of net de boodschappen hebt gedaan en je handen vol hebt, is het natuurlijk heel fijn dat je niet je smartphone uit je tas of jaszak hoeft te halen. Met slechts één blik op je pols weet jij direct hoe laat het is. Hoe handig is dat?

6. Een horloge geeft je een volwassen uitstraling

Een merkhorloge geeft je een professionele uitstraling. Hiermee kom je net wat serieuzer en volwassener over. Heb je een belangrijk gesprek en wil je serieus overkomen? Draag dan zeker een horloge om je pols.

7. Een horloge is tijdloos

Als je een horloge koopt dat niet zo modegevoelig is, kun je deze echt jaren dragen. Het is dan ook een hele mooie investering. Bij Watch2Day vind je tijdloze kwaliteitshorloges van topmerken als Guess, Armani, Skagen en Love Watch.

 

 

8. Een horloge maakt je socialer

We horen je nu denken ‘hoe dan?’, maar het is toch echt zo. Met een horloge om je pols hoef je namelijk niet de tijd te checken op je smartphone. Dit is net wat gezelliger als je met een vriendin aan het kletsen bent. Wanneer je op je telefoon de tijd check, kijk je vaak ook nog even op Instagram, Facebook en Whatsapp. De tijd bekijken op je horloge maakt je dus veel socialer.

9. Een horloge heeft emotionele waarde

Een merkhorloge koop je niet zomaar. Vaak krijg je het of koop je het voor een speciale gelegenheid, zoals je verjaardag, het behalen van een diploma, als je bent aangenomen voor je die gedroomde baan of wanneer je net een kindje hebt gekregen. Een polshorloge heeft dan ook een emotionele waarde. Het doet je denken aan die speciale gebeurtenis of aan de persoon die het aan jou cadeau heeft gedaan. Een horloge is een emotionele herinnering die je elke dag bij je draagt.

10. Een horloge maakt je dag goed

Een polshorloge koop je meestal niet binnen een minuut. Je moet namelijk over veel zaken nadenken, zoals de vorm, de kleur, de stijl en het materiaal. Als je eenmaal een merkhorloge hebt gevonden en gekocht, geeft jou dit een stijlvolle uitstraling. Met het horloge om je pols maak je een echt statement en krijg je al snel complimentjes. En het krijgen van een compliment maakt je dag nét even iets leuker.

 

 

Ontdek de meest exclusieve horlogedeals

Ben je overtuigd en wil je een horloge van een topmerk kopen? Neem dan een kijkje op Watch2Day. Hier vind je kwaliteitshorloges van bekende merken als Guess, Michael Kors, Skagen, Love Watch en Emporio Armani. Op Watch2Day tref je elke dag de meest exclusieve horlogedeals. Wij hebben de polshorloges niet op voorraad, maar kunnen een bestelling wel snel leveren. Wanneer je een origineel merkhorloge bestelt, dan ontvang je jouw bestelling doorgaans binnen zeven dagen. Je kunt jouw nieuwe horloge dus snel dragen.

Een betaalbaar merkhorloge voor elke vrouw

Op Watch2Day zijn tal van soorten horloges verkrijgbaar. Je kunt jouw aankoop dus zo duur of zo goedkoop maken als jij wilt. Zo kun je kiezen voor een zeer voordelig exemplaar, maar ook voor een iets duurder horloge. Dankzij het ruime aanbod vind je bij ons altijd een betaalbare horloge. Voor elke vrouw is er wel een polshorloge verkrijgbaar die perfect bij haar stijl past.

Benieuwd naar onze horlogedeals?

Ben je benieuwd naar onze fijne horlogedeals? Bekijk dan snel het aanbod op onze homepage. Of volg ons op Facebook en/of Instagram. Hier houden wij je op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Ontvang als eerste de beste horlogedeals

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste horlogedeals? Abonneer je dan op de nieuwsbrief van Watch2Day en ontvang als eerste de beste horlogedeals.

Terug naar blog