Elke dag de beste horlogedealsLaagste prijsgarantie100% originele merkhorlogesVerzending naar NL & BEKlanten geven ons een 8.7
 

BLOG

Ken uw chronograaf! Wat valt er af te lezen aan uw horloge?
Horloges vertellen niets anders dan de tijd. Het is een vaak gehoorde opmerking waar menig horlogeliefhebber de kriebels van krijgt. Horloges zijn namelijk zoveel meer; zo zijn er door de jaren heen tal van horloges ontwikkeld met extra functies die veel verder gaan dan alleen het vertellen van de tijd. Twee bekende functies die u gegarandeerd vaker op een horloge heeft gezien zijn de chronograaf en de tachymeter. Als u geen idee heeft hoe uw... lees verder »
Wat voor strap draagt het lekkerst tijdens warme dagen en waarom?
Ben je er net uit wat betreft de kleding die je in de zomermaanden gaat dragen, doemt er ineens een ander probleem op. De strap, het horlogebandje. Welke draag jij het liefst als het wat warmer weer is? En waarom eigenlijk? En waarom draag je in de zomer ook niet gewoon je leren strap? lees verder »
Wat zijn de beste horloges om te dragen in de zomer?
Als je een horloge koopt sta je er nooit zo bij stil dat horloges het in de zomer ook moeilijk kunnen hebben met de warmte. Dat de bandjes zweten en dat die zomaar beginnen te stinken bijvoorbeeld. Nou kun je eenvoudig kiezen voor een goedkopere variant in de zomer, met bandjes die goed tegen de hitte kunnen, maar aan de andere kant is dat weer jammer, want juist in de zomer met korte mouwen kan iedereen eindelijk je mooie horloge zien. lees verder »
Horloge links of rechts dragen?
Gelukkig is het dragen van een horloge nog steeds heel erg populair. Toch zijn er bij veel horlogedragers wat onzekerheden. Veel gestelde vragen zijn: ‘Kan ik het horloge zowel links als rechts dragen?’ en ‘Wat zijn de regels voor het dragen van een horloge?’. Ben jij ook benieuwd om welke pols je een horloge hoort te dragen? lees verder »
De 10 oudste horlogemerken
Veel van de horloges die we tegenwoordig dragen bestaan relatief kort. Toch zijn er ook een hoop horlogemerken die al een lange tijd meegaan. Deze merken moeten natuurlijk wel iets bijzonders hebben. Ben jij benieuwd naar welke horlogemerken van nu al het langste meegaan? Hieronder lees je welke merken het langste bestaan. lees verder »
WAT ZIJN LEUKSTE NEDERLANDSE HORLOGEMERKEN?
Wist je dat er ook heel veel Nederlandse horlogemerken zijn? Ons land kent verschillende leuke horlogemerken. Wij hebben de 10 leukste Nederlandse horlogemerken voor je opgesomd. Bij een horloge denken de meeste mensen vaak aan Zwitserland. Dit is natuurlijk wel een beetje terecht, want heel veel kwaliteitshorloges komen uit dit land. Toch betekent dit natuurlijk niet dat er in andere landen geen goede horloges worden gemaakt. Vooral niet als... lees verder »
Trend: vierkante horloge
Als dé horlogespecialist houden wij natuurlijk alle horlogetrends voor je bij. Zo ook voor dit jaar. Rechthoekige of vierkante horloges zijn nu echt de trend in horlogeland. Met zo’n retro model maak jij zeker indruk. Vooral omdat de vintage trend weer een plekje heeft veroverd in de modewereld. Wij hebben 5 vierkante horloges voor je geselecteerd. lees verder »
Wat is het verschil tussen een Swiss Made horloge en een ‘normaal‘ horloge?
Ben je op zoek naar een nieuw horloge? Dan kom je vaak de volgende zin of term tegen: ‘Dit horloge heeft een Zwitsers uurwerk’ of ‘Swiss Made’. Wat betekent deze term nu eigenlijk? En is er een verschil tussen een Swiss Made horloge en een ‘normaal’ horloge? De meeste mensen weten dat horloges met een Zwitsers uurwerk zeer goed zijn. Maar waarom is dat eigenlijk? Waarom is een Swiss Made horloges vaak nét iets beter dan een... lees verder »
Zo onderhoud je jouw horloge
Heb je net een horloge gekocht bij Watch2Day? Dan wil je hier natuurlijk lang plezier van hebben! Dat lukt je door jouw nieuwe aanwinst goed te onderhouden. Alleen hoe doe je dat? Hoe onderhoud je jouw horloge? Je horloge is veel meer dan een prachtig technisch hoogstandje. Het is een machine met honderden kleine, beweegbare en kwetsbare onderdelen. Al deze onderdelen moeten 24 uur per dag en 7 dagen per week functioneren en dat jaren... lees verder »
Dit betekenen de functies van een horloge
Wil je een horloge kopen? Dan zie je bij een polshorloge vaak meerdere termen en functies staan, zoals Quartz, automatisch, ATM, legering, skeleton en Chronograaf. Dit zijn de functies die een horloge heeft. Maar wat betekenen deze functies eigenlijk? En zijn ze ook echt handig? lees verder »
Pagina:   123
 
 
iDeal, AfterPay, Paypal, Visa, Mastercard, Maestro, Bancontact MisterCash, Adyen, Post.nl