Elke dag de beste horlogedealsLaagste prijsgarantie100% originele merkhorlogesVerzending naar NL & BEKlanten geven ons een 8.6
 

Over Watch2Day

Op Watch2Day vind je de mooiste goedkope horloges. Op de website vind je horloges van allerlei grote merken, waaronder Casio en Armani. Op de website vind je dus veel populaire merken die veel gedragen worden. Doorgaans betaal je voor een mooi horloge erg veel geld, maar dit hoeft niet per se. Op onze website vind je namelijk de meest aantrekkelijke horloge deals. Veel horloges zijn hier wel meer dan 50% goedkoper dan in de gemiddelde winkel. Je bespaart dus gigantisch veel geld als je jouw horloge bij Watch2Day bestelt.

 

Horloges van hoge kwaliteit

De horloges op Watch2Day zijn veelal van bekende merken die bekend staan om hun kwaliteitsproducten. Zo is Casio bijvoorbeeld een zeer populair merk dat veel betekent heeft voor de horlogerie. De horloges die op de website verkocht worden zijn allemaal origineel. Niet voor niets staat Watch2Day bekend als dé nummer 1 website voor horloge deals. Horloges die normaliter honderden euro’s kosten, tref je op de website aan voor enkele tientjes.

 

Voor iedereen wel een geschikt horloge

Er is voor iedereen wel een geschikt horloge te vinden op Watch2Day. Ons aanbod wordt dagelijks om klokslag 12 uur ververst. Kun je op dit moment geen horloges op de website vinden die aan jouw eisen voldoen? Dan raden we je aan om morgen nog eens te kijken! Doordat het aanbod dagelijks anders is, is het slechts een kwestie van tijd voordat je ook jouw favoriete horloge in het assortiment aantreft. Doordat we bij Watch2Day veel verschillende merken aanbieden is de kans groot dat er ook een merk tussen zit dat jij mooi vindt.

 

Refurbished horloges

Behalve nieuwe horloges verkopen we bij Watch2Day ook refurbished horloges. Deze horloges functioneren perfect, maar zijn al eens uit de verpakking geweest. Hier kunnen verschillende redenen voor zijn. Zo kan het product bijvoorbeeld een klantretour of een showmodel zijn. Alle refurbished horloges zijn getest, gereinigd en verpakt. De horloges worden goed beoordeeld voordat we besluiten om ze aan te bieden als refurbished. Indien nodig worden de horloges voorzien van nieuwe accessoires. De horloges kunnen in het ergste geval lichte gebruikssporen vertonen, maar zijn wel ontzettend goedkoop. Het is dus geen slecht idee om ook deze horloge aanbiedingen te bekijken!

 

 
iDeal, Klarna, Bancontact MisterCash, Paypal, Visa, Mastercard, Maestro, Adyen, Post.nl